Scroll back to the TOP!

De vloer op! Als je durft...

Theaterworkshop


Maak kennis met de beginselen van theater en ontdek de gekke en grappige personages die je allemaal in je hebt.

Veel mensen dromen er wel eens van om beroemd te zijn, maar op het toneel staan vinden ze eigenlijk dood-eng... maar bij ons niet hoor!

Met veel lol komen er diverse aspecten van het toneelspel aan de orde. En ie-der-een komt aan bod, je verschuilen is er dus niet bij! ;-)

Een unieke manier om je collega, baas of werknemer eens van een heel andere kant te bekijken. Erg leuk als actief teamuitje!

Voor groepen van 8 tot 15 personen. Op elk gewenste locatie.

Ontdek de gekke en grappige personages die je allemaal in je hebt bij een theaterworkshop van Acta.

Speed Lipdub

Maak uw eigen videoclip!


Als groepsactiviteit

Het is natuurlijk dolle pret om met uw gezelschap in een lipdub / videoclip te spelen. Wij schrijven de tekst, de muziek en het draaiboek. Wij zorgen voor professioneel licht en geluid, maar ook voor de kostuums, de schmink en de props. Wij regisseren de spelers en figuranten uit uw gezelschap en u? U doet allemaal mee in de clip!

We doen alles in 1 dagdeel, nog dezelfde dag kunt u de clip bewonderen. U krijgt de clip van ons toegestuurd en zetten hem desgewenst op YouTube. Daar kunt u nog eens met plezier naar terugkijken.

Als Workshop | Teambuilding

Het maken van een lipdub is uitermate geschikt voor teambuilding en als communicatietraining. Daarbij is het belangrijk dat het productieproces gelijkenissen vertoont met de werkelijkheid. Daarom krijgt ieder van u een verantwoordelijke taak: de regie, liedtekst, scenario, het toneelbeeld, kostuums, props etc.

Wij hebben een aantal muzikale thema’s klaarstaan waarbij u een tekst maakt. Onder begeleiding van een ervaren studiotechnicus wordt het lied opgenomen. Naar aanleiding van uw eigen scenario en regie wordt de clip gespeeld door uw eigen acteurs en gefilmd door een professionele cameraman. De hele voortgang van het proces wordt begeleid en waar nodig bijgestuurd door een regisseur van Acta.

Een erg leuke manier om iets te leren over samenwerking en communicatie op de werkvloer. Duur: 1 of 2 dagdelen.

"Hartelijk bedankt voor de superleuke middag die wij dankzij jullie hadden!" - Exmar Shipmanagement, Antwerp Belgium.

Lipdub filmen, Acta bellen! Speed Lipdub, maak je eigen videoclip! Oranje Boven, voor de nationale tv.

Met de videoclip "Oranje Boven", waarin gespeeld werd door de bewoners van Thomashuis Sumar, kwamen we op de nationale tv en zelfs nog in het Droomboek van de Koning terecht.

Als maatwerk | Eye-Catcher

Een lipdub/videoclip kan ook een heel leuke manier zijn om u in de kijker te spelen, hier een paar voorbeelden:

Duur: in overleg en afhankelijk van de opzet.