Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Kerst-acts | Kerst-entertainment

Inhoud achter vorm

We zijn niet alleen grappig om naar te kijken maar ook leuk om mee te communiceren. We prikkelen uw nieuwsgierigheid, spelen op uw gevoel voor humor, improviseren en lokken reacties uit. En voordat u het weet, raakt u betrokken in een van onze vrolijke acts!

Want echt plezier maak je niet alleen vóór, maar ook samen mét de mensen!

The Darles Chicken Singers

Kerst | Oud & Nieuw | Nieuwjaarsreceptie | Muzikaal | Interactief | Mobiel

Géén gewóón kerstkoortje!

Het lijkt wel of The Darles Chicken Singers zo uit 'A Christmas Carol' zijn gestapt. Ze leiden een armoedig bestaan en proberen met het zingen van kerstliedjes wat geld te verdienen.

Ma heeft haar handen vol om hun kroost in het gareel te houden, dat wil zeggen als ze niet achter opoe aan moet, die onderweg steeds dreigt te verdwalen. Gelukkig kunnen ze wel mooi samenzingen en speelt Pa heel knap gitaar, nou ja... als hij niet stiekem uit een zakflesje zit te lurken.

Een aanstekelijke, vrolijke, aandoenlijke, muzikale, interactieve act rondom de Kerst en Oud & Nieuw, voor binnen of buiten.

Te boeken in heel Nederland, prijs op aanvraag.

The Darles Chicken Singers, een humoristische, aandoenlijke, muzikale, interactieve, swingende, aanstekelijke act voor rond de Kerst en Oud & Nieuw.

Foto: Linus Harms

  persmap...

Vijf Knettergekke Kerst Elven

Kerst | Oud & Nieuw | Muzikaal | Interactief | Mobiel

Deze Vijf Knettergekke Kerstelven zingen de mooiste kerstliedjes. Raar maar waar.

Smik, Smek, Smak, Beppie en Bella zetten de boel op z'n kop en brengen iedereen in de juiste kerststemming: Vrede op aarde, maar vooral met een hoop plezier!

Kokette Bella is de baas maar heeft moeite om het stel bij elkaar te houden. De altijd hongerige Smik, Smek en Smak kijken belangstellend om zich heen of er ergens iets te smullen valt. En waar is de onnozele Beppie eigenlijk mee bezig?

Dit grappige, interactieve, muzikale en tikkeltje absurde vijftal zingt op kerstmarkten, in winkelcentra, in woonzorgcentra, kleinschalig wonen, gezinsvervangende huizen, in ziekenhuizen etc.

Te boeken in heel Nederland, prijs op aanvraag.

De Vijf Knettergekke Kerst Elven maken een feestje van Kerst!

  persmap...

Meer Muzikale Straatacts

Zie hier voor onze andere Muzikale Straatacts...

Ook gegarandeerd met veel succes!

Interactieve Straatmuzikanten

Nog niet precies gevonden wat u zocht?

Als allround acteurs zitten wij niet vast aan bepaalde "typetjes". Bij elk onderwerp of thema kunnen we wel een passende act bedenken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.