ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner
Acta webspinner

Acta is een zelfstandig theatergezelschap dat bekend staat om haar laagdrempelige, interactieve acts, hilarische dinervoorstellingen, komische theaterwandelingen en rondleidingen, interactief en muzikaal straattheater, cabaret, ludieke en sfeervolle openingshandelingen en persmomenten, educatief en ander theatraal maatwerk. De klantenkring van Acta bestaat uit particulieren, bedrijven, organisaties en overheden.

Acta in een notendop

Acta begon in 1998 met eigen dinervoorstellingen in theaterrestaurant Descartes-Spinoza in Leeuwarden, veel mensen kennen ons nog van die tijd. Daarmee werden wij zo succesvol, dat we al snel uit ons jasje groeiden. Sindsdien spelen wij niet alleen in het noorden maar regelmatig ook door heel Nederland, en zelfs tot in het buitenland. Met ons vertrouwde (en ook steeds verjongende) team hebben we al duizenden keren voor u mogen optreden.

Acta tijdens corona

Ook wij als zelfstandige theatermakers zijn getroffen door de crisis, maar we proberen ons er zo goed mogelijk doorheen te slaan. Ondertussen hebben we het repertoire van onze muzikale acts nóg verder uitgebreid, en aan nieuwe acts en projecten gewerkt om weer sterk voor de dag te komen.

Heeft u vragen, of specifieke wensen? Wij staan u graag te woord!

Guido de Roos & Gea Struiksma
allround theatermakers