ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Mick & Sugar

Muzikaal duo / Cabaret / Entertainment

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden. Even lekker zwijmelen op een romantische song of genieten van een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer.

Een optreden van dit muzikale duo is laagdrempelig, verrassend en vermakelijk! Behalve muzikanten zijn zij ook ervaren impro-acteurs. Door hun interactie met de toehoorders is er veel betrokkenheid van het publiek. Zij zijn echte sfeermakers, met het hart op de juiste plek.

Mick & Sugar zijn uiterst flexibel, ze kunnen hun outfit en presentatie toespitsen op uw evenement en hun optreden probleemloos aanpassen aan elke situatie. Bijvoorbeeld wanneer er iets bijzonders wordt gevierd of wanneer iemand in het zonnetje moet worden gezet maar ook als een officieel moment opgeluisterd moet worden.

Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij een Oerol Festival, UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival etc.

Mick & Sugar kunnen elke gelegenheid opfleuren en zijn inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, receptie, congres, officiële opening etc.

Beschikbaar in heel Nederland en Vlaanderen, prijs op aanvraag.


Audio

Wie kent dat grappige dansje nog: De Twips! ... uit 1967. Als Mick & Sugar interactief optreden, hebben ze genoeg aan zang en gitaar. Omdat dit geen optreden is, heeft Mick hier ook de overige instrumenten ingespeeld.

Mick & Sugar brengen ook melodieuze popsongs, zoals deze. Bij live optredens hebben zij genoeg aan zang en gitaar, bij deze opname heeft Mick ook de andere instrumenten ingespeeld.

  persmap...

Speciale programma's van Mick & Sugar

Kerst, Oud & Nieuw -programma

Voor de periode rond Kerst en Oud & Nieuw hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met sfeervolle nummers.

Smaakvol en sfeervol gebracht, maar ook op laagdrempelige en humoristische wijze gepresenteerd zoals u van hen mag verwachten.

Mick & Sugar maken van uw Kerst-, Oud & Nieuw -bijeenkomst, -viering, of -receptie graag iets speciaals.

Prijs op aanvraag.

Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met veel populaire bevrijdingsliedjes en oorlogsliedjes. Met meezingers zoals: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan...

De voelbare verbondenheid van de doelgroep maakt dit programma tot een waardevolle en bijzondere belevenis.

Prijs op aanvraag.

Verslag Corona-Bevrijdingstournee 5 mei 2020

Vanwege de coronamaatregelen waren dit jaar alle publieke feestelijkheden op 5 mei geannuleerd, tot grote teleurstelling van vele ouderen.

Mick & Sugar organiseerden daarom op eigen initiatief een tournee en deden met twee legervoertuigen verschillende woonzorgcentra aan. Vanaf een veilige afstand werd voor de toehoorders opgetreden. De tournee haalde de voorpagina van de plaatselijke kranten met koppen als "Toch feestelijk tintje 5 mei bij woonzorgcentra" en "Weg met de zorgen en weg met 't verdriet". Kortom: missie geslaagd!

Om de stille feestdagen tijdens de coronacrisis toch nog wat op te vrolijken, hebben Mick & Sugar een eigen, swingende studio-versie van "Let it snow" opgenomen.

Mick & Sugar De Koepel, Voorburg.

De Koepel, Voorburg. De favoriete theeschenkerij van Lou Bandy ("Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan?").

Mick & Sugar op bevrijdignstournee, 5 mei 2020.

Mick & Sugar op bevrijdingstournee, 5 mei 2020.