ACTA theater én muziek is ons leven!
Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Mick & Sugar

Muzikaal duo / Cabaret / Entertainment

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden. Even genieten van een prachtige song of een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer.

Een optreden van dit muzikale duo is laagdrempelig, verrassend en vermakelijk! Behalve muzikanten zijn zij ook ervaren impro-acteurs. Door hun interactie met de toehoorders is er veel betrokkenheid van het publiek. Zij zijn echte sfeermakers, met het hart op de juiste plek.

Maar Mick & Sugar hebben ook een podiumoptreden in cabareteske stijl. Gezellig, interactief en humoristisch. Zij kunnen hun programma toespitsen op uw evenement en speciaal aanpassen aan de situatie. Bijvoorbeeld wanneer er iets bijzonders wordt gevierd of wanneer iemand in het zonnetje moet worden gezet.

Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij een Oerol Festival, UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival etc.

Ook bij officiële gelegenheden treden zij ludiek of sfeervol op voor de aanwezigen.

Mick & Sugar kunnen elke gelegenheid opfleuren en zijn inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, koffieconcert, gala, receptie etc.

Mick & Sugar zijn als podiumact of als lopende act te boeken voor alle feestelijkheden door heel Nederland en Vlaanderen.

Prijs op aanvraag.

Kerst, Oud & Nieuw -programma

Voor de periode rond Kerst en Oud & Nieuw hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met sfeervolle, vrolijke en spirituele nummers.

Smaakvol en sfeervol gebracht, maar ook op laagdrempelige en humoristische wijze gepresenteerd zoals u van hen mag verwachten.

Mick & Sugar maken van uw Kerst-, Oud & Nieuw -bijeenkomst, -viering, of -receptie graag iets speciaals.

Prijs op aanvraag.


Audio

Om tijdens de stille feestdagen en jaarwisseling in deze crisis toch even van zich te laten horen, hebben Mick & Sugar een eigen bewerking van "Let it snow" opgenomen. Waarbij Sugar zingt, Mick meezingt en alle instrumenten bespeelt. Door de late sneeuwval werd dit nummer nog toepasselijker dan gedacht. (boxen / headphones aanbevolen)

Wie kent dat grappige dansje nog: De Twips! Met de handen op de heupen en de handen op de bips... uit 1967. Als Mick & Sugar interactief optreden, hebben ze genoeg aan zang en gitaar. Omdat dit geen optreden is maar een opname, heeft Mick ook de overige instrumenten ingespeeld. (boxen / headphones aanbevolen)

Mick & Sugar brengen ook melodieuze popsongs, zoals "Close To You". Bij een optreden hebben ze genoeg aan zang en gitaar, bij deze uitvoering heeft Mick ook de andere instrumenten ingespeeld. (boxen / headphones aanbevolen)

  persmap...

Speciale programma's van Mick & Sugar

Ouderenprogramma

Mick & Sugar worden regelmatig gevraagd om voor ouderen op te treden. Zij putten dan uit een breed repertoire met bekende en vergeten liedjes van vroeger (als dat van pas komt ook Friese en Vlaamse).

Er wordt duidelijk en verstaanbaar gezongen, de muziek is van aangenaam niveau en het tempo is zodanig dat de liedjes goed te volgen zijn. Door hun professionele geluidsversterking is het nergens te zacht of te hard hoorbaar.

De persoonlijke presentatie en het laagdrempelige contact worden door dit publiek zeer gewaardeerd.

Omdat woonzorgcentra en dergelijke instellingen vaak beperkte budgetten hebben om regelmatig artiesten in te huren, zijn wij bereid deze enigszins tegemoet te komen. Informeer gerust.

Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met veel populaire bevrijdingsliedjes en oorlogsliedjes. Met meezingers zoals: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan...

De voelbare verbondenheid van het publiek maakt dit programma tot een waardevolle en bijzondere belevenis.

Prijs op aanvraag.

Verslag Bevrijdingstournee 5 mei 2020

Vanwege de coronamaatregelen waren alle publieke feestelijkheden op 5 mei geannuleerd, dit tot grote teleurstelling van vele ouderen. Mick & Sugar organiseerden daarom op eigen initiatief een tournee en deden met twee legervoertuigen verschillende woonzorgcentra aan. Vanaf een veilige afstand werd voor de toehoorders opgetreden. De tournee haalde de voorpagina van de kranten met koppen als "Toch feestelijk tintje 5 mei bij woonzorgcentra" en "Weg met de zorgen en weg met 't verdriet". Kortom, missie geslaagd!

Mick & Sugar De Koepel, Voorburg.

Mick & Sugar in De Koepel, Voorburg. De favoriete theeschenkerij van Lou Bandy ("Zoek de zon op").

Mick & Sugar tijdens "Befrijdingsontbijt / Befrijdingsfestival Fryslân.

"Bevrijdingsontbijt" met Mick & Sugar, voor ruim vierhonderd oorlogskinderen uit 1940-'45.

Mick & Sugar op bevrijdignstournee, 5 mei 2020.

Mick & Sugar op bevrijdingstournee, 5 mei 2020.

Voor meer muziek, zie ook
cabaretesk trio The Sugar Berries of
live band Crocodile Smile.

Voor meer straatacts zie Interactief Straattheater.