Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Mick & Sugar

Muzikaal duo / Cabaret / Entertainment

Dit muzikale duo heeft een eigen stijl en een eigen flair! Niet alleen muzikaal want behalve muzikanten, zijn zij ook ervaren impro-acteurs die gemakkelijk contact met het publiek maken.

Een optreden van Mick & Sugar is laagdrempelig, verrassend en onderhoudend! Sugar is een vrolijke flapuit (met een scherpe blik en beslist niet dom) en ze zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur en speels op zijn gitaar. Ze zijn echte sfeermakers, met het hart op de juiste plek.

Men zingt vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop opgetreden wordt. Even lekker zwijmelen op een romantische song of genieten van een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer.

Mick & Sugar zijn uiterst flexibel, ze kunnen hun outfit en presentatie toespitsen op uw evenement en hun optreden probleemloos aanpassen aan elke situatie. Bijvoorbeeld als er iets bijzonders wordt gevierd of wanneer iemand in het zonnetje moet worden gezet, maar ook als een officieel (pers)moment opgeluisterd moet worden - daarin zijn zij zeer ervaren.

Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij een Oerol Festival, UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival etc.

Mick & Sugar kunnen elke gelegenheid opfleuren en zijn inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, dorpsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, receptie, congres, officiële opening etc.

Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.


Audio

De Twips, dat grappige liedje uit 1967, door Mick & Sugar ingezongen en ingespeeld in de studio. Video niet beschikbaar?! Refresh met Ctrl+F5 of Apple/Cmd+R om YouTube weer te activeren.

Melodieus en romantisch repertoire, door Mick & Sugar ingezongen en ingespeeld in de studio. Video niet beschikbaar?! Refresh met Ctrl+F5 of Apple/Cmd+R om YouTube weer te activeren.

  persmap...

Speciale programma's van Mick & Sugar

Kerst, Oud & Nieuw -programma

Voor de periode rond Kerst en Oud & Nieuw hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met sfeervolle nummers.

Smaakvol en sfeervol gebracht, maar ook op laagdrempelige en humoristische wijze gepresenteerd zoals u van hen mag verwachten.

Mick & Sugar maken van uw Kerst-, Oud & Nieuw -bijeenkomst, -viering, of -receptie graag iets speciaals.

Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met veel populaire bevrijdingsliedjes en oorlogsliedjes. Met meezingers zoals: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan...

De voelbare verbondenheid van de doelgroep maakt dit programma tot een waardevolle en bijzondere belevenis.

Prijs op aanvraag.

Bevrijdingstournee Mick & Sugar in de kranten

Vanwege de coronamaatregelen waren alle publieke feestelijkheden op 5 mei 2020 geannuleerd, tot grote teleurstelling van vele ouderen.

Mick & Sugar organiseerden daarom op eigen initiatief een tournee en deden met twee legervoertuigen verschillende woonzorgcentra aan. Vanaf een veilige afstand werd voor de toehoorders opgetreden.

De tournee haalde de voorpagina van de plaatselijke kranten met koppen als "Toch feestelijk tintje 5 mei bij woonzorgcentra" en "Weg met de zorgen en weg met 't verdriet".

Kortom: missie geslaagd!

Om de stille corona-kerst van 2020 toch wat op te vrolijken, hebben Mick & Sugar in de studio een eigen, swingende versie van "Let it snow" ingezongen en ingespeeld. Video niet beschikbaar?! Refresh met Ctrl+F5 of Apple/Cmd+R om YouTube weer te activeren.

Mick & Sugar De Koepel, Voorburg.

De Koepel, Voorburg. De favoriete theeschenkerij van Lou Bandy ("Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan?").

Mick & Sugar op bevrijdignstournee, 5 mei 2020.

Mick & Sugar op bevrijdingstournee. Met speciale dank aan "Keep Them Rolling"!