Scroll back to the TOP!

Muzikale Straatartiesten | Straatmuzikanten

Humoristisch | Muzikaal | Mobiel | Live gezongen en gespeeld

Onze straatartiesten zijn interactieve acteurs, dus niet alleen leuk om naar te luisteren maar ook om pret mee te maken. Wij prikkelen uw nieuwsgierigheid, spelen wij op uw gevoel voor humor en lokken reacties uit. Gegarandeerd met succes!

Vintage Straatorkest The Sugar Berries

Muzikaal | Humoristisch | Mobiel | Live gezongen en gespeeld

Sugar, Bep en Barrie vormen samen The Sugar Berries. Spelend verplaatsen ze zich van plek naar plek, net zoals straatmuzikanten dat doen in het oude New Orleans. Je hoort ze al aankomen als ze hun eigen herkenningstune "it's The Sugar Berries" spelen.

De muziek is uit het meest swingende tijdperk ooit, de 1920s - 1950s, met vrolijke nummers zoals "Tequila", "It Don't Mean A Thing (if it ain't got that swing)", "Shake Shake Shake Senora" maar ook sfeervolle standards als "Sentimental Journey", "The Java Jive" etc. Ook zingen ze eigen, grappige vertalingen van songteksten die tegenwoordig weer actueel zijn.

Hun energie en enthousiasme werken aanstekelijk en hun straatmuziek valt in de smaak bij een breed publiek. The Sugar Berries treden op bij allerlei gelegenheden (ook officiële) en hebben zelfs een programma dat speciaal gericht is op bourgondische festivals, braderiën, diners en dergelijke.

Misschien bent u hen al eens tegengekomen bij een festival, zoals het UITfestival, Oerol Festival, ZomerZinnen Literair Festival, Midnightwalk, bourgondisch festival, culinair festival, foodtruck festival etc.

Audio

Enkele nummers uit hun 1920s - '50s repertoire. The Sugar Berries zingen en spelen alles live, (semi-) akoestisch en zonder afgespeelde muziek. Deze opnames van hen zijn uit de studio. Video niet beschikbaar?! Refresh met Ctrl+F5 of Apple/Cmd+R om YouTube weer te activeren.

  download de persmap...

Zie de pagina die speciaal over The Sugar Berries gaat.

Prijs  en beschikbaarheid op aanvraag.

Los Parasols

Humoristisch | Muzikaal | Mobiel | Live gezongen en gespeeld

Met Los Parasols haal je de zon in huis! Deze muzikale acteurs brengen de klassiekers uit Zuid Amerika: La Bamba, Guantanamera, La Cucaracha en andere zonnige nummers.

Oom Tio is de baas van het stel en houdt zijn nicht Bonita goed in de gaten. Dat mag ook wel want de domme, dromerige Chavez heeft een oogje op haar.

Bonita is vooral bezig met zichzelf en heeft, helaas voor Chavez, meer oog voor andere mannen.

De temperamentvolle Oom Tio heeft het er maar druk mee!

Een olijke, muzikale en mobiele act. Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Met Los Parasols haal je de zon in huis!

  download de persmap...

Straatmuzikanten Mick & Sugar

Muzikaal | Humoristisch | Interactief | Mobiel | Live gezongen en gespeeld

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit (met een scherpe blik en beslist niet dom) en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden. Even genieten van een prachtige song of een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer.

Mick & Sugar kunnen hun kleding volledig afstemmen op uw evenement. Door hun laagdrempelige interactie met de toehoorders is er veel betrokkenheid van het publiek.

Misschien bent u hen al eens tegengekomen, bij een Oerol Festival, UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival etc.

Prijs en beschikbaarheid (ook in Vlaanderen) op aanvraag.

Cabaretesk interactief duo Mick & Sugar.

  download de persmap...

Tip: deze muzikanten zijn tevens ervaren impro-acteurs en schuwen de interactie met de zaal niet, laat uw congres of seminar verrassen door een komische en warmhartige interventie van Mick & Sugar!

Zie de pagina die speciaal over Mick & Sugar gaat.

Muzikale Kerstacts

Zie hier voor onze Muzikale Kerstacts...

Ook Humoristisch | Muzikaal | Mobiel | Live gezongen en gespeeld en... gegarandeerd met veel succes!

Interactieve Straatmuzikanten

Nog niet precies gevonden wat u zocht?

Als allround acteurs zitten wij niet vast aan bepaalde "typetjes". Bij elk onderwerp of thema kunnen we wel een passende act bedenken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.