Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Entertainment

bij receptie, open dag, feest etc.

Ooit zijn wij als Acta begonnen met het maken van theater, en wel in onze eigen stijl: interactief, laagdrempelig, muzikaal, adrem, komisch, prikkelend, maar altijd met respect voor de mensen en nooit vulgair. Met onze voorstellingen en acts hebben wij in deze stijl duizenden keren voor u mogen optreden en met veel succes. Muziek werd steeds belangrijker in onze uitvoeringen en zo treden we inmiddels alweer jaren op met ons muzikale entertainment. Zoals het cabareteske duo Mick & Sugar en als het swingende vintage trio The Sugar Berries, met beide acts zijn wij weer trouw aan onze eigen stijl, en ... succesvol gebleken! Velen hebben al met deze acts kennisgemaakt op feesten, festivals, evenementen etc.

Mick & Sugar kunnen elke gelegenheid opfleuren. Sugar is een vrolijke flapuit (maar beslist niet dom) en Mick begeleidt haar vol vuur op zijn gitaar. Ze zijn veelzijdige sfeermakers met het hart op de juiste plek. Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, genieten van een prachtig song of een jazzy tune en swingen dan weer mee op een ritmisch nummer van hen. Mick & Sugar kunnen moeiteloos improviseren en hun optreden volledig aanpassen aan het publiek en de gelegenheid. Meer informatie over hen vindt u op de (klik!) Mick & Sugar-pagina.

Met het trio The Sugar Berries haalt u akoestische muziek in huis uit het meest swingende tijdperk ooit: van de 1920s t/m de 1950s - en zo zien zij er ook uit. Ze spelen aanstekelijke nummers zoals "Tequila" en "It Don't Mean A Thing (if it ain't got that swing)", sfeervolle standards als "Sentimental Journey" en "The Java Jive" en zingen grappige vertalingen van songteksten die tegenwoordig opeens weer heel actueel zijn. Als u van gezellige muziek op een aangenaam niveau houdt, die ook nog eens op een humoristische en onderhoudende manier gepresenteerd wordt, dan is dit unieke trio een absolute aanrader. Meer informatie over hen (en audio) vindt u op hun pagina The Sugar Berries... (klik!)

Ook is het mogelijk om ludiek op te treden met muziek, bijvoorbeeld als muzikale obers, muzikale bouwvakkers, muzikale dokters etc. Zo is er vanalles mogelijk.

Daarnaast bieden wij acteurs/actrices in de rol van butler, serveerster, vermeend familielid (bijv. een héél verre oom of oudtante), een nieuwe collega/chef/directeur die komt kennismaken, bedenk het maar. Onze acteurs zijn zeer bedreven in improvisatie tussen de mensen en zoeken met hun gedrag de grens op tussen het geloofwaardige en het onwaarschijnlijke, altijd een succes!

Mochten er tijdens uw feest ook jonge kinderen aanwezig zijn, ook voor hen hebben wij leuke activiteiten en entertainment. Meer informatie daarover verstrekken wij op aanvraag.

Zoekt u een compleet verzorgd feest op een geschikte feestlocatie, kijkt u dan ook even op onze pagina over groepsfeesten...

Bel of e-mail ons indien u meer informatie wenst over ons entertainment of als u specifieke vragen heeft.

  058 - 21 22 102
  info@actatheater.nl

Mick & Sugar.

Muzikaal, verrassend en vermakelijk: Mick & Sugar!

The Sugar Berries.

Is het Jazz? Country Swing? Ragtime? Rockabilly? Cabaret? Het zijn The Sugar Berries!!

Acteurs op locatie tijdens open dag Noord-Zuidlijn Amsterdam.

Muzikale bouwvakkers tijdens de open dag Noord-Zuidlijn, metro Amsterdam.