To the TOP
RoosenStruik support & studio

The Sugar Berries - Acta Theater én Muziek, tel. +31(0)582122102The Sugar Berries: "Je bent wat je eet"

Muzikaal trio / Interactief entertainment / Muziektheater

The Sugar Berries brengen u in de sferen van New Orleans en spelen nummers van de roerige jaren '20 tot de swingende '50s. Daar kwam het allemaal bij elkaar en daar is het allemaal ontstaan: de Ragtime, de Boogie-Woogie, de Honky Tonk en de Rock-a-Billy. Heerlijke muziek om naar te luisteren en om op te swingen, er zit zoveel plezier in. Maar eh, kun je dat ook eten?

Sugar zingt en presenteert op innemende wijze en bespeelt af en toe de ukulele. Ze wordt bijgestaan door The Berries op gitaar, bas en kazoo. De muzikanten van dit combo zijn ervaren improvisatieacteurs met een rijke fantasie, die de interactie met het publiek niet schuwen.

In hun cabaretprogramma "Je bent wat je eet" nemen The Sugar Berries de huidige eetcultuur op de hak: van Bourgondisch tot veganistisch, van kook-battles tot de race tegen de kilo's. U krijgt liedjes voorgeschoteld om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen...

Geschikt voor dinervoorstelling, feest, festival, gala, jubileum, receptie, congres, conferentie, intermezzo et cetera. Misschien bent u hen al bij een festival tegengekomen, zoals UITmarkt/UITfestival, Bourgondisch Festival etc.

Klik hier om The Sugar Berries te beluisteren (koptelefoon/boxen aanbevolen).

Naast dit kostelijke programma maken The Sugar Berries cabaret op maat, op bestelling.

Prijs op aanvraag.

Zie ook Mick & Sugar.

Of hier voor Interactief Straattheater.