Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Is het Jazz? Rock-a-Billy? Country Swing? Ragtime? Cabaret?

Het zijn The Sugar Berries!


The Sugar Berries brengen muziek uit het meest swingende tijdperk ooit: van de roerige 1920s tot de swingende 1950s. Allemaal bekende en aanstekelijke nummers zoals "It don't mean a thing, if it ain't got that swing", "Shake shake shake senora", "Tequila" etc. Ook spelen ze eigen, grappige (Nederlandse) bewerkingen.

Sugar zingt en presenteert op innemende wijze, ook bespeelt ze de banjolele en kleine handpercussie. Ze wordt bijgestaan door Bep op gitaar en Barrie op de bas. Met z'n drieën vormen ze The Sugar Berries en brengen zij hun repertoire met een fris, eigen geluid. Hun vrolijke manier van optreden en cabareteske presentatie doen wel een beetje denken aan De Berini's en aan The Amazing Stroopwafels.

Het is goed om te weten dat deze muzikanten ook ervaren impro-acteurs zijn, én dat zij ter plekke cabaret/muziektheater kunnen maken. Door hun interactie met de toehoorders is er veel betrokkenheid van het publiek. In hun vintage kleding zien ze er ook nog eens leuk uit.

Kortom, een origineel trio met een hoog entertainment-gehalte.

Misschien bent u hen al eens tegengekomen bij een festival, zoals het UITfestival, Oerol Festival, ZomerZinnen Literair Festival, Midnightwalk, bourgondisch festival, culinair festival, foodtruck festival...

Ook bij officiële gelegenheden treden zij ludiek of sfeervol op voor de aanwezigen.

Beschikbaar als podiumact of als lopende act door heel het land.

Prijs op aanvraag.

The Sugar Berries - Acta Theater én Muziek, tel. +31 (0)582122102

(boxen / headphones aanbevolen)

  persmap...

Cabaret

Muziektheater

The Sugar Berries kunnen als "gewone" stringband optreden, maar zij maken ook cabaret en muziektheater.

In hun cabaretprogramma "Je bent wat je eet" nemen The Sugar Berries de huidige eetcultuur op de hak: van Bourgondisch tot veganistisch, van kook-battles tot de race tegen de kilo's. U krijgt liedjes voorgeschoteld om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen...

Tevens kunnen zij voor u op maat, een ludiek of sfeervol programma samenstellen, afgestemd op een thema of gericht op een speciale gelegenheid. Want behalve gedreven muzikanten en acteurs, zijn zij ook allround theatermakers.

Meer informatie en prijs op aanvraag.

The Sugar Berries @ Midnightwalk Leeuwarden 2019. Foto: Humphrey Paap

The Sugar Berries @ Midnightwalk Leeuwarden 2019. Foto: Humphrey Paap

Zie ook Mick & Sugar en eventueel bij Interactief Straattheater.

De clip "Alle Bezoek" hieronder komt uit het cabaretprogramma "Je bent wat je eet" en is een eigen bewerking van "Everybody Eats (when they come to my house)". (boxen / headphones aanbevolen)