Scroll back to the TOP!
Acta banner Acta banner Acta banner

Mick & Sugar

Muzikaal duo / Interactief entertainment

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden. Even genieten van een prachtige song of een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer. Een optreden van dit muzikale duo is laagdrempelig, afwisselend, verrassend en vooral: dikke pret!

Mick & Sugar zijn echte sfeermakers, met het hart op de goede plek.

Mick & Sugar treden landelijk op en kunnen elke gelegenheid opfleuren. Inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, theeconcert, koffieconcert, dinerconcert, huiskamerconcert, tuinconcert, gala, receptie, beurs, congres, conferentie et cetera.

Misschien bent u hen al eens bij een festival tegengekomen, zoals het Oerol Festival, UITmarkt/UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival...

Geschikt als mobiele act, wandelende act en/of podium-act. Ze hebben een mobiel geluidssetje met een klein bereik en een grotere podiumset, compleet met geluid, licht én podium. Zij spelen door het hele land en zijn als straatact gewend urenlange marathons te spelen. Prijs op aanvraag.

Mick & Sugar, cabaratesk en muzikaal duo. Mick & Sugar De Koepel, Voorburg.

Mick & Sugar in De Koepel, Voorburg. De favoriete theeschenkerij van Lou Bandy ("Zoek de zon op").

Speciale programma's van Mick & Sugar

Ouderenprogramma

Mick & Sugar worden regelmatig gevraagd om voor ouderen op te treden. Zij putten dan uit een breed repertoire met bekende en vergeten Nederlandse (en als dat van pas komt ook Friese en Vlaamse) liedjes van vroeger.

De persoonlijke presentatie en het laagdrempelige, direkte contact met het publiek worden bij deze doelgroep zeer op prijs gesteld.

Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met bekende (maar ook minder bekende) liedjes uit de tijd van de oorlog en de bevrijding.

Om er een paar te noemen: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan...

De voelbare verbondenheid van het publiek maakt dit programma tot een waardevolle en bijzondere belevenis.

Mick & Sugar tijdens "Befrijdingsontbijt / Befrijdingsfestival Fryslân.

"Bevrijdingsontbijt" met Mick & Sugar, voor ruim vierhonderd oorlogskinderen uit 1940-'45.

Zie ook The Sugar Berries en eventueel bij Interactief Straattheater.