To the TOP
Studio RoosenStruik

Muzikaal duo Mick & Sugar of trio The Sugar Berries boeken, dat kan gewoon bij ons zelf: Acta Theater én Muziek, tel. +31582122102.Mick & Sugar

Muzikaal duo / Interactief entertainment

Het cabareteske duo Mick & Sugar wandelt tussen het publiek en heeft voor iedereen wel een vrolijk of romantisch liedje in petto. Sugar is een vrolijke flapuit en zingt met volle overgave. Mick ondersteunt haar vol vuur op zijn gitaar en met zang.

Mensen zingen vaak mee met hun nostalgische nummers, lachen om de interactieve manier waarop Mick & Sugar tussen het publiek optreden. Even genieten van een prachtige song of een jazzy tune en dan sta je weer mee te swingen op een ritmisch nummer. Een optreden van dit muzikale duo is laagdrempelig, afwisselend en vooral: dikke pret!

Mick & Sugar treden landelijk op en kunnen elke gelegenheid opfleuren. Inzetbaar bij uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, jubileum, theeconcert, koffieconcert, dinerconcert, huiskamerconcert, tuinconcert, gala, receptie, beurs, congres, conferentie et cetera.

Misschien bent u hen al eens bij een festival tegengekomen, zoals het Oerol Festival, UITmarkt/UITfestival, ZomerZinnen Literair Festival, Culinair Festival...

Geschikt als mobiele act, wandelende act en/of podium-act. Ze hebben een mobiel geluidssetje met een klein bereik en een grotere podiumset, compleet met geluid, licht én podium.

Wij spelen door het hele land en zijn als straatact gewend marathons van 4 uren te spelen. Prijs op aanvraag.

Speciale programma's

Cabaret

Mick & Sugar tijdens "Befrijdingsontbuit / Befrijdingsfestival Fryslân" voor oorlogskinderen uit de jaren '40-'45.Ook cabaret op maat behoort tot de mogelijkheden. Voor speciale gelegenheden of als u iemand eens extra in het zonnetje wilt zetten. U levert de anekdotes aan en wij maken er een humoristisch en muzikaal programma van. Overigens, wij schrijven en spelen altijd met respect voor de mensen: wij plagen wel eens een beetje maar kraken niemand af en worden nooit vulgair. Vraag naar de mogelijkheden.

Ouderenprogramma

Mick & Sugar worden regelmatig gevraagd om voor ouderen op te treden. Zij putten dan uit een breed repertoire met bekende en vergeten Nederlandse (en als dat van pas komt ook Friese) liedjes van vroeger. De persoonlijke presentatie en het menselijke contact met het publiek worden bij deze doelgroep zeer op prijs gesteld. Vraag naar ons speciale ouderenprogramma.

Bevrijdingsprogramma

Speciaal in het thema van de Bevrijding hebben Mick & Sugar een onderhoudend programma met bekende (maar ook minder bekende) liedjes uit de tijd van de oorlog en de bevrijding. Om er een paar te noemen: Lili Marlene, Trees heeft een Canadees, We'll meet again, Als op het Leidscheplein de lichtjes weer eens branden gaan... De voelbare verbondenheid van het publiek maakt dit programma tot een bijzondere en waardevolle belevenis. Vraag naar ons speciale bevrijdingsprogramma.

Foto: Mick & Sugar tijdens "Befrijdingsontbijt / Befrijdingsfestival Fryslân" voor ruim 400 oorlogskinderen uit de jaren '40-'45.

Zie ook The Sugar Berries.

Of hier voor Interactief Straattheater.

Homepage Acta Theater én Muziek